(0) BAYİİ GİRİŞİ MENÜ

56046

Promosyon Suni Deri Kalemlik ve Notluk


- Ürün Özellikleri -

  • Suni Deri Kalemlik
  • Kartvizit Bölmesi
  • Suni Deri Notluk
  • Ölçüler : 10,5 cm x 13,5 cm x 7,5 cm
  • Baskı Alanı: 80 mm x 40 mm


- Uygulanabilir Baskı Teknikleri –

  • Serigrafi Baskı
  • UV Baskı

 

Detaylı Bilgi İçin Müşteri Temsilcisi Arkadaşlarımız ile İletişime Geçiniz..

 

Promosyon Kalemlik , Kartvizitlik ve Notluk ( Suni Deri )
 

     İş dünyasının vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alan promosyon kalemlik, kartvizitlik ve notluk setleri, profesyonel görünümünüzü tamamlamanın yanı sıra işlevsellikleriyle de ön plana çıkıyor.

     Promosyon kalemlikler, kalem ve diğer ofis malzemelerini düzenli bir şekilde saklamak için mükemmel bir çözüm sunar. Şık tasarımlarıyla masanızı düzenli tutmanıza yardımcı olurken, üzerlerine işletmenizin logosu veya iletişim bilgileri basılarak marka bilinirliğinizi artırabilirsiniz.

     Kartvizitlikler, iş toplantıları veya etkinliklerde kartvizitlerinizi düzenli bir şekilde sunmanızı sağlar. Zarif tasarımlarıyla dikkat çekerken, üzerlerine özel bir dokunuşla işletmenizin adını taşıyarak profesyonel bir izlenim bırakabilirsiniz.

     Notluklar, anlık notlar almanızı ve önemli bilgileri kaydetmenizi sağlar. Günlük iş akışınızı düzenlemenize ve verimliliğinizi artırmanıza yardımcı olurken, üzerlerine işletmenizin logosu veya sloganı basılarak marka kimliğinizi güçlendirebilirsiniz.

     Promosyon kalemlik, kartvizitlik ve notluk setleri, iş dünyasının gereksinimlerini karşılamak için mükemmel bir kombinasyon sunar. Şık tasarımlarıyla göz doldururken, işlevsellikleriyle de günlük iş yaşamınızı kolaylaştırır ve marka bilinirliğinizi artırır.





 

Diğer Ürünler
E-Bülten
Aksiyon Promosyon Hakkında Haber ve Duyurulardan Haberdar Olmak İçin Lütfen Aşağıdaki Bilgileri Doldurarak Kayıt Olun.
Mail Order Hesap Bilgileri
2024 Kataloğu