(0) BAYİİ GİRİŞİ MENÜ

56042

Promosyon Suni Deri Kalemlik ve Notluk

 

- Ürün Özellikleri -

  • Suni deri kalemlik
  • Suni Deri Notluk
  • Ölçüler : 14,5 x 9 x 10 cm
  • 1. Baskı Alanı: 80x40 mm
  • 2. Baskı Alanı: 80x15 mm
     

- Uygulanabilir Baskı Teknikleri –

  • Serigrafi Baskı
  • UV Baskı
     

Detaylı Bilgi İçin Müşteri Temsilcisi Arkadaşlarımız ile İletişime Geçiniz..

 

Promosyon Kalemlik ve Notluk ( Suni Deri )

     Her yönüyle iş dünyasının vazgeçilmezi olan notluk ve kalemlikler, sadece işlevsellikleriyle değil, aynı zamanda şıklıklarıyla da dikkat çekiyor. Özellikle promosyon suni deri notluk ve kalemlik setleri, iş hayatının vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alıyor.

     Bu setler, şık tasarımlarıyla birlikte kaliteli suni deri malzemeden üretiliyor. Bu sayede, hem dayanıklı hem de estetik bir görünüm sunuyorlar. Suni derinin esnek yapısı, notluk ve kalemliklerin uzun süre kullanımına olanak tanırken, aynı zamanda kolay taşınabilirlik sağlıyor.

     Promosyon suni deri notluk ve kalemlik setleri, üzerlerine firmanın logosu veya iletişim bilgileri basılarak özel hale getirilebiliyor. Bu da işletmeler için etkili bir tanıtım aracı oluşturuyor. Müşterilerinize veya iş ortaklarınıza hediye ederek marka bilinirliğini artırabilir ve uzun süre hatırlanmanızı sağlayabilirsiniz.

     İş yaşamının vazgeçilmez parçaları olan promosyon suni deri notluk ve kalemlik setleri, hem şıklıklarıyla hem de işlevsellikleriyle herkesin beğenisini kazanıyor. Birbirinden farklı renk ve tasarımlarıyla her zevke hitap eden bu setler, iş dünyasında önemli bir yer ediniyor.

Diğer Ürünler
E-Bülten
Aksiyon Promosyon Hakkında Haber ve Duyurulardan Haberdar Olmak İçin Lütfen Aşağıdaki Bilgileri Doldurarak Kayıt Olun.
Mail Order Hesap Bilgileri
2024 Kataloğu