(0) BAYİİ GİRİŞİ MENÜ

56044

Promosyon Suni Deri Kalemlik ve Notluk


- Ürün Özellikleri -

  • Suni Deri Kalemlik
  • Kartvizit Bölmesi
  • Suni Deri Notluk
  • Ölçüler : 19 cm & 9,5 cm & 10,5 cm
  • Baskı Alanı: 80 mm


- Uygulanabilir Baskı Teknikleri –

  • Serigrafi Baskı
  • UV Baskı

     

Detaylı Bilgi İçin Müşteri Temsilcisi Arkadaşlarımız ile İletişime Geçiniz..

 

Promosyon Kalemlik , Kartvizitlik ve Notluk ( Suni Deri )

     İş yaşamının vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alan promosyon kalemlik, kartvizitlik ve notluk setleri, hem şıklık hem de işlevsellik açısından ön plana çıkıyor.

     Bu setler, iş dünyasında hem kendinizin hem de iş ortaklarınızın ihtiyaçlarını karşılamak için ideal bir çözüm sunuyor. Promosyon kalemlikler, kalem ve diğer küçük ofis malzemelerini düzenli bir şekilde saklamak için tasarlanmıştır. Kartvizitlikler, iş toplantıları veya etkinliklerde kartvizitlerinizi düzenli bir şekilde sunmanıza olanak tanırken, notluklar ise anlık notlar almanızı sağlar.

     Bu setler genellikle şık ve dayanıklı malzemelerden üretilir. Firmanızın logosu veya iletişim bilgileri gibi özel detaylarla kişiselleştirilebilirler. Böylece, müşterilerinize veya iş ortaklarınıza vererek marka bilinirliğinizi artırabilirsiniz.

     Promosyon kalemlik, kartvizitlik ve notluk setleri, iş yaşamınızı düzenlemenize ve profesyonel bir görünüm kazanmanıza yardımcı olurken, aynı zamanda işletmenizin tanıtımını yapmanın etkili bir yolunu sunar. Şık tasarımları ve işlevsellikleriyle, bu setler iş dünyasının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.


 

Diğer Ürünler
E-Bülten
Aksiyon Promosyon Hakkında Haber ve Duyurulardan Haberdar Olmak İçin Lütfen Aşağıdaki Bilgileri Doldurarak Kayıt Olun.
Mail Order Hesap Bilgileri
2024 Kataloğu